Beelden buiten '98 Tielt : i never promised you a rose garden. - Pas, Johan; Cultureel Centrum Gildhof, Tielt (Tielt : Cultureel Centrum Gildhof, 1998)
Claerbout, David ; Dexin, Gu ; Dietvorst, Els ; Dobbels, Griet ; Håkansson, Henrik ; Maes, Anne ; Rabah, Khalil ; Tiavouana, Denise
Beelden Buiten '98 Tielt, Cultureel Centrum Gildhof, Tielt, 20 juni - 31 augustus 1998
boek