Waiting for the Sibyl - Kentridge, William; McIlleron, Anne (London : Koenig Books, 2020)
De tekst in dit boek is het libretto uit de kameropera Waiting for the Sibyl, gemaakt voor het Teatro dell’Opera di Roma en daar voor het eerst opgevoerd in september 2019. De beelden en teksten werden in de opera op schermen van verschillende grootte geprojecteerd.
Catalogus gepubliceerd naar aanleiding van de tentoonstelling te Luxemburg (Mudam Luxembourg - Musée d'Art Moderne Grand-Duc Jean) van 2 februari tot 6 juni 2021
boek