Van Stof tot Asse : Tiende triënnale voor actuele kunst, Asse : 10 kunstenaars # locaties. - De Smedt, Jan; Tiende triënnale voor actuele kunst, Asse (Asse : vzw De Ziener, 2017)
De Smedt, Jo ; Heyvaert, René ; De Brabandere, Mario ; De Keyser, Raoul ; Lohaus, Bernd ; Denys, Francis ; Vester, Ane ; Ganseman, Yannick ; Sindy ; Hendrix, Niek
Van stof tot Asse, Galerie De Ziener, Asse, 20 augustus tot en met 24 september 2017
boek