Skandal : Kunst! : Schockierend packend visionär - Schüler, Ute; Täuber, Rita E. (Stuttgart : Chr. Belser Verlag, 2008)
Michelangelo ; Veronese ; Caravaggio ; Friedrich ; Goya ; Courbet ; Manet ; Monet ; Rodin ; Klimt et al.
boek