De Collectie SONSBEEK : Beelden uit de Arnhemse openluchttentoonstellingen sinds '49. - Vos, Rieke; Vrancken, Judith; Freeke-Suwarganda, Tati (Arnhem : Stichting Sonsbeek Internationaal, 2015)
Pompon, François ; Séchas, Alain ; van Houwelingen, Hans ; François, Michel ; Creten, Johan ; Lehtonen, Henrietta ; Kuri, Gabriel ; Santino, Peter ; Assmann, Christina ; Sánchez Castillo, Fernando ; Zadkine, Ossip ; Slegers, Piet ; Jacobs van den Hof, Gijs ; Zaugg, Rémy ; Otto, Peter ; Klaassen, Nel ; Quinn, Marc ; Holzer, Jenny ; Horn, Rebecca ; Allighiero e Boetti ; Moore, Henry ; Fortuyn / O'Brien ; Oldenburg, Claes ; Balka, Miroslaw ; Permeke, Constant ; Lipchitz, Jacques ; Rietveld, Gerrit ; Mastroianni, Umberto ; van Eyck, Aldo ; Paolozzi, Eduardo ; Tavares, Ana Maria ; Fabro, Luciano ; Fontana, Lucio ; Morris, Robert ; Smithson, Robert
boek