Traveling Companions. - Gregoric, Alenka; Podlesnik, Mateja; Benedetti, Lorenzo; Casorari, Cecilia; Stiefelmeier, Dora; Pieroni, Mario; Vogelnik, Borut; Muzej in galerija mesta Ljubljane, Ljubljana (Ljubljana : Muzej in galerija mesta Ljubljane, 2010)
Abboud, Jumana ; Accardi, Carla ; Acconci, Vito ; Airo, Mario ; Alves, Maria Thereza ; Alviani, Getulio ; Appel, Karel ; Bagnoli, Marco ; Barry, Judith ; Bartolini, Massimo et al.
Traveling Companions Compagni di viaggio Popotni Tovarisi, Muzej in galerija mesta Ljubljane, Ljubljana, 20.1 - 6.3.2011
kunstcatalogus