Ungenau : een selectie uit de collectie van het S.M.A.K. : (hommage aan Jan Hoet). - Van Cauteren, Philippe; Drijbooms, Anna ([Gent] : S.M.A.K., 2016)
Vanderlinden, Carole ; Bijl, Guillaume ; ManfreDu Schu ; 't Jolle, Sven ; Van Imschoot, Jan ; Van Ingelgem, Herman ; Tuymans, Luc ; Visch, Henk ; Delrue, Ronny ; Weinberger, Lois ; West, Franz ; Bertrand, Gaston ; Bervoets, Fred ; Dorner, Helmut ; Billing, Johanna ; Rotella, Mimmo ; Blaussyld, Maurice ; Copers, Leo ; van den Broek, Koen ; Cragg, Tony ; Murillo, Oscar ; Franky DC ; Debaere, Hugo ; De Keyser, Raoul ; De Meyer, Peter ; De Wilde, Johan ; Dujourie, Lili ; Broodthaers, Marcel ; Garabedian, Mekhitar ; Geys, Jef ; Heilmann, Mary ; Manders, Mark ; Heyvaert, René ; Bar-El, Ido ; Kit, Lee ; Lemke, André-Philip ; Lutes, Jim ; Lohaus, Bernd ; Ryslavy, Kurt ; Mannaers, Werner ; Oberhuber, Oswald ; Michaux, Henry ; Oorebeek, Willem ; Oppenheim, Meret ; Pasaiko, Oksana ; Richter, Gerhard ; Ross, Michael ; Martin, Kris ; Buggenhout, Peter ; De Brabandere, Mario ; Bosmans, Kasper ; Assig, Martin ; Gerhard, Tatjana ; Lodewijks, Bart
Ungenau - een selectie uit de collectie van het S.M.A.K., CC de Werft, Geel, 27 februari tot 5 juni 2016
boek