alle Vormen vormen de éne Vorm : Grafisch project rond Paul van Ostaijen op school : Lino- en Houtsneden van studenten en oud-studenten Vrije Grafiek Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Hogeschool Gent. - Dobbelaere, Danny (Gent : Dynamo 2 en Droom en Daad v.z.w., 1996)
Dedain, Karel ; Denayer, Mieke ; Verhestraeten, Eva ; Moriau, Gunther ; Bernaert, Cindy ; Van de Wiele, Koen ; Noreille, Lieve ; Callaert, Luc ; De Roovere, Koen ; Herbert ; Wuytack, Chris ; Van Loo, Joke ; de Beule, Gerrit ; De Poorter, Emmanuel ; Huybrechts, Dirk ; Claeys, Francis ; Beck, Ingeborg ; Frans en Frank ; Louncke, Johan ; Binon, Klara ; Meulebroek, Muriel ; Nijs, Ans ; Defurne, Peter ; D'Hondt, Peter ; Breynaert, Willem ; De Swaef, Sven ; Dobbelaere, Danny ; Everaert, Marnix
boek
Keywords: Van Ostaijen, Paul