Sinds 45 : De kunst van onze tijd : Deel II. - Goldschmidt, Ernest; Bonneure, Fernand (Brugge ; Utrecht : Desclée de Brouwer, 1971)
Figuratieve tegenover abstracte kunst ; De figuratieve beeldhouwkunst van 1945 tot heden ; Het naoorlogs expressionisme en de Cobrabeweging ; Het surrealisme vandaag ; Het imaginaire en het fantastische in de hedendaagse kunst ; Geschriften van kunstenaars en manifesten ; Pop Art, Nouveau Réalisme, Assemblagekunst ; Pop Art in Engeland ; Robert Rauschenberg en Jasper Johns ; Pop Art in Amerika ; Het Nouveau Réalisme ; Dagelijkse mythologieën, verhalende figuratie, politieke schilderkunst ; Zal de toekomst de kunst vernietigen? ; Geschriften van kunstenaars en manifesten
boek