Academische studieprent: gezicht. - Demarteau, G. (Paris : Demarteau Graveur cloître St. Benoît)
Lithografie naar rood krijt. Dessine d'après l'Antique par le Barbier l'Aîne.
Herkomst: KASK
kunstwerk
Keywords: Le Barbier, Jean-Jacques-François (l'Aîne)