Academische studieprent: gezicht. - Demarteau, G. (Paris : Demarteau Graveur du Roi)
Lithografie naar rood krijt. Dessiné a Rome par le Barbier l'Aîne, d'après Raphael.
Herkomst: KASK
kunstwerk
Keywords: Le Barbier, Jean-Jacques-François (l'Aîne); Sanzio, Rafael