Academische studieprent: gezicht. - s.n. (s.l. : s.n.)
Lithografie naar rood krijt. Detail uit 'Aurora'-fresco 1613-14 in het Palazzo Rospigliosi Pallavicini in Rome door Guido Reni.
Herkomst: KASK
kunstwerk
Keywords: Reni, Guido