Academische studieprent: gezicht. - Demarteau, G. (Paris : Demarteau Graveur cloitre St. Benoit quartier St. Jacques)
Lithografie naar rood krijt. Dessiné a Rome par Vincent et calqué sur le Tableau original de Raphael, pour en avoir le caractere precis. Uit De Verdrijving van Heliodorus uit de tempel door Rafael.
Herkomst: KASK
kunstwerk
Keywords: Vincent; Sanzio, Rafael