Academische studieprent: gezicht. - Demarteau, G. (Paris : Demarteau Graveur du Roi)
Lithografie naar rood krijt. Rome par Pierre d'après Raphael. Detail van filosoof op fresco De school van Athene door Rafael.
Herkomst: KASK
kunstwerk
Keywords: Pierre, Jean-Baptiste Marie; Sanzio, Rafael