Academische studieprent: lichaam. : Triton. - s.n. (Paris : Demarteau Cloitre St. Benoit quartier St. Jacques.)
Lithografie naar rood krijt. Dessiné par le Barbier d'après Annibal.
Herkomst: KASK
kunstwerk
Keywords: Le Barbier, Jean-Jacques-François (l'Aîne); Carracci, Annibale