Academische studieprent: gezicht, lichaam. : Hersilia. - Noel (s.l. : s.n.)
Tète d'étude d'Hersilie. Dessiné par Eugene Bourgeois Elève de M. David et pensionnaire de l'Académie de Rome. Vermoedelijke graveur Noel Bertrand.
Herkomst: KASK
kunstwerk
Keywords: Bourgeois, Eugene