Academische studieprent: gezicht. : Saffira, vrouw van Ananias. - Ruotte (Paris : Basset, Md. d'Estampes et Fabricant de Papiers peints.)
Saphire Femme d'Ananie. Dessinée d'Après un des Cartons de Raphael par Jo. Ruissen. Naar de karton voor tapijt van Rafael van het werk De Dood van Ananias. Vermoedelijke graveur Ruotte Louis-Charles.
Herkomst: KASK
kunstwerk
Keywords: Ruyssen, Nicolas-Joseph; Sanzio, Rafael