Academische studieprent: gezicht. - Julien, B.R. (s.l. : Aubert)
Lithografie naar wit krijt. Etude au crayon blanc, N°14. D'après de Rudder. Vermoedelijk naar Louis Henri de Rudder.
Herkomst: KASK
kunstwerk
Keywords: de Rudder