Academische studieprent: oog. - Lingée (Paris : Basset, Md. d'Estampes et Fabricant de Papiers peints.)
Lithografie naar rood krijt. Dessiné par Revoil et P. Paté. Elèves du Cit. David. Scheur in rechter bovenhoek. Vermoedelijke graveur Lingée Louis-Charles.
Herkomst: KASK
kunstwerk
Keywords: Révoil, Pierre; Paté-Desormes, Pierre