Academische studieprent: gezicht : Gezicht van Maria Magdalena van Christus onder het Kruis. - Engelmann (s.l. : s.n.)
Pl. 13. Tête de Madeleine du Tableau du Portement de Croix de Raphael. Naar het schilderij Christus valt onder het Kruis. Vermoedelijke graveur Gottfried of Jean Engelmann.
Herkomst: KASK
kunstwerk
Keywords: Sanzio, Rafael