Academische studieprent: voet. - Julien, B.R. (s.l. : Aubert)
Lithografie naar wit krijt. Etude au crayon blanc N°8. Lithographie par Julien, d'après de Rudder. Vermoedelijke tekenaar De Rudder, Isidore-Jean.
Herkomst: KASK
kunstwerk
Keywords: de Rudder