Academische studieprent: voet : Een gewonde gladiator. - s.n. (s.l. : s.n.)
Lithografie naar rood krijt. En Gladiateur blessé l'un desp.er. Tableau fait à Rome par Drouais Fils an 1786.
Herkomst: KASK
kunstwerk
Keywords: Drouais, François Hubert