Nature had its time : A toast to Joris-Karl Huysmans' À rebours. (Gent : KIOSK, 2023)
With contributions by Guillaume Blondiau, Emile De Geyndt, Lukas De Ryck, Kamiel de Waal, Oumar Dicko, Rénee Paule, Nicolas Vandenplas and Nikolaas Verstraeten
Bijgevoegd: teksten van Joris-Karl Huysmans in het Engels, Nederlands en Frans
boek
Keywords: Huysmans, Joris-Karl