What's in an artwork? - Ghysels, Bert (Gent : HISK, 2022)
Goiris, Geert ; Claeyé, Cathérine ; Aires, Carlos ; Metten, Philip ; Verdonck, Kris ; Claes, Marc ; Eussen, Anneke ; Noirfalise, Christian ; Leech, Dadam ; Timmermans, Ante ; Sudhues, Max ; Vervaet, Filip ; Rüegg, Niklaus ; Vanden Eynde, Maarten ; Gruber, Assaf ; Otten, Femmy ; Föllings, Paulien ; Wokmeni, Patrick ; Bosmans, Kasper ; Aydoslu, Leyla ; Bisig, Flurin ; Siguroardóttir, Jóhanna Kristbjörg ; Lefebvre, Marie-Fleur
What's in an artwork?, HISK-alumnitentoonstelling, Gosset site, Brussel, 26 juni tot 17 juli 2022
boek