Ezkerraldea Plastika 1 - Costa, Paco Juan (s.l. : Bizkaiko Foru Aldundia, Kultura Saila)
Bilbao, Iñaki ; Esnal, Valentín Goñi ; Lacalle, Jose Javier ; Martín, Roberto ; Tamayo, Daniel
Deel 1 van 11 + inclusief het cirricumlum van de kunstenaars uit Biskaje die deelnemen aan de tentoonstellingen (1 delen + cirriculum in koffer)
Collectieve tentoonstellingen in Gallarta van 15 november tot 5 december, in Muskiz van 9 december tot 20 december, in Sestao van 23 december tot 15 januari, in Santurtzi Cruces van 17 januari tot 1 februari
boek