Ezkerraldea Plastika 2 - López, Alicia Fernández (s.l. : Bizkaiko Foru Aldundia, Kultura Sail)
Roth, Txus ; Ureta, Marien Martínez ; Pena, Josué M. ; Vázquez, Daniel Rodríguez ; Ortega, Roberto Ruiz
deel 2 van 11 + inclusief het cirriculum van de kunstenaars uit Biskaje die deelnemen aan de tentoonstellingen (11 delen + cirriculum in koffer)
Collectieve tentoonstellingen in Cruces Santurtzi van 11 tot 30 april, in Portugalete van 9 tot 28 mei, in Muskiz van 30 mei tot 18 juni, in Sestao van 20 juni tot 4 juli, in Gallarta van 7 tot 19 juli
boek