Ezkerraldea Plastika 4 - Esparta, Txema; Sáenz de Gorbea, Xabier (s.l. : Bizkaiko Foru Aldundia, Kultura Saila, 1998)
Crego, Juan ; Eloza, Concha ; Fonseca, Pilar ; Mosso, Luiz Izquierdo ; Zer@
deel 4 van 11 + inclusief het cirriculum van de kunstenaars uit Biskaje die deelnemen aan de tentoonstellingen (11 delen + cirriculum in koffer)
Collectieve tentoonstellingen in Muzkiz van 9 tot 28 januari, in Gallarta van 30 januari tot 18 februari, in Santurtzi van 20 februari tot 11 maart, in Barakaldo van 13 maart tot 1 april, in Portugalete van 3 tot 22 april, in Sestao van 24 april tot 13 mei
boek