Ezkerraldea Plastika 8 - Marrodán, Mario Angel (s.l. : Bizkaiko Foru Aldundia, Kultura Saila, 1998)
Ballesteros, Martín ; De las Heras, Javier ; Unanue, Roberto Martínez ; Novella, Juanjo ; Zalbidea, Roberto
deel 8 van 11 + inclusief het cirriculum van de kunstenaars uit Biskaje die deelnemen aan de tentoonstellingen ( 11 delen + cirriculum in koffer)
Collectieve tentoonstellingen in Sestao van 26 maart tot 21 april, in Gallarta van 22 april tot 12 mei, in Muskiz van 17 tot 28 mei, in Santurtzi van 7 tot 23 juni, in Barakaldo van 29 juni tot 13 juli, in Portugalete van 16 september tot 6 oktober
boek