Ezkerraldea Plastika 9 - de Nicolás, Vidal (s.l. : Bizkaiko Foru Aldundia, Kultura Saila, 1998)
Bidegain, Gallo ; de La Fuente, Luis Angel ; Goiriena, Pedro ; Momoitio, Julián ; Quintana, Alberto ; Ramírez, Alberto
deel 9 van 11 + inclusief het cirriculum van de kunstenaars uit Biskaje die deelnemen aan de tentoonstellingen (11 delen + cirriculum in koffer)
Collectieve tentoonstellingen in Barakaldo van 17 september tot 5 oktober, in Portugalete van 8 tot 27 oktober, in Gallarta van 29 oktober tot 10 november, in Muskiz van 12 november tot 1 decemlber, in Santurtzi van 3 tot 21 december, in Sestao van 22 december tot 8 januari
boek