Ezkerraldea Plastika 10 - Marrodán, Mario Angel; de Nicolás, Vidal; de Gorbea, Xabier Sáenz (s.l. : Bizkaiko Foru Aldundia, Kultura Saila, 1999)
Blanco, Dionisio ; Bañales, Marcelino ; Condado, Pedro Muñoz ; Fidalgo, Ismael ; Sánchez, Dionisio
deel 10 van 11 + inclusief het cirriculum van de kunstenaars uit Biskaje die deelnemen aan de tentoonstellingen (11 delen + cirriculum in koffer)
Collectieve tentoonstellingen in Gallarta van 14 tot 26 januari, in Sestao van 28 januari tot 16 februari, in Portugalete van 18 februari tot 1 maart, in Santurtzi van 3 tot 15 maart, in Muskiz van 19 tot 29 maart, Barakaldo van 5 tot 25 april
boek