Ezkerraldea Plastika 11 - Costa, Paco Juan (s.l. : Bizkaiko Foru Aldundia, Kultura Saila, 1998)
Alzate, Leandro ; Díaz, Itxaso ; Fernández, Mentxu ; Mendieta, Marina
deel 11 van 11 + inclusief het cirriculum van de kunstenaars uit Biskaje die deelnemen aan de tentoonstellingen (11 delen + cirriculum in koffer)
Collectieve tenstoonstelling in Sestao van 24 maart tot 12 april, in Santurtzi van 14 april tot 3 mei, in Muskiz van 5 tot 17 mei, in Gallarta van 19 tot 31 mei, in Portugalete van 9 tot 28 juni, in Barakaldo van 5 tot 21 juli
boek