inGewikkeld - Sorber, Frieda; Kunstgalerij De Mijpaal; Maris, Lut (Heusden-Zolder : kunstgalerij De Mijlpaal, 2010)
Kapoor, Anish ; Evenepoel, Anita ; Slabbynck, Annelies ; Quinze, Arne ; Lens, Bart ; De Bruyckere, Berlinde ; Van Breedam, Camiel ; Christo ; Chillida, Euardo ; Sorber, Frieda ; Bijl, Guillaume ; Kerstens, Hendrik et al.
inGewikkeld, Clarissenklooster, Hasselt, 1 augustus - 29 augustus 2010
boek