Nieuwe Meubelvormgeving in België - Bucquoye, Moniek E.; Daenens, Lieven (Gent : Museum voor Sierkunst, 1989)
Adam, Muriel ; Aerts, Leo ; Blomme, Bart ; Deprez, Koen ; Deswerts, Rafaël ; De Vos, Luc ; Dewulf, Koenraad ; Grimonprez, Christian ; Godijns, Jan ; Jeghers, Pierre ; Kieckens, Christian ; Kuypers, Gerard ; Lauwers, Bart ; Lonneux, Georges ; Mielech, Grazyna ; Quadens, Pol ; Ramael, Luc ; Scuvee, Romano ; Van Severen, Maarten ; Wittocx, Herman ; Wyckmans, Aster
Nieuwe Meubelvorming in België, Museum voor Sierkunst, Gent, van 13 december tot 25 februari 1990
boek