van stof tot asse : 8ste editie. - De Smedt, Jan (Asse : vzw De Ziener, 2011)
De Meester, Karel ; Swennen, Walter ; Vandenberg, Philippe ; Gees, Paul ; Buedts, Raphaël ; Cuvelier, Werner ; De Brabandere, Mario ; Gelper, Johan ; Nerinckx, Erik ; Wilken, Frauke ; Aly, Doa ; Van Damme, Caroline ; Stoefs, Johan
8ste editie, Van stof tot Asse, in verschillende locaties met verschillende kunstenaars, van 21 augustus tot en met 18 september 2011
boek