Werkboek : On Line - info - Cox, Jan; De Gruyter, Jos; Thys, Harald; Devriendt, Lucas; Dubois, Marc; Foncke, Lieve; 't Jolle, Sven; Roelstraete, Dieter; Van de Sompel, Ronald; Van Isacker, Philip; Van Kerckhoven, Anne-Mie; Van Severen, Fabiaan; et al. (Gent : Richard Foncke Gallery, 1997)
Boon, Elke ; Clinckx, Christine ; Van Kerckhoven, Anne-Mie ; Van Isacker, Philip ; Devos, Danny ; Alvargonzález, Chema ; Gómez, Susy ; Guillen-Balmes, Ramon ; Masó, Mireya ; Moix, Santi ; Sanicne, Idroj ; Zush ; Devriendt, Lucas
Het werkboek On Line - info schetst het complete project "...pica en Flandes" met de bijdragen van de Vlaamse en de Catalaanse kunstenaars en creëert daardoor een mentale en fysieke ruimte voor hun verscheidenheid. Elke kunstenaar kreeg namelijk de gelegenheid om het werkboek vanuit zijn visie in te vullen. De drie zelfstandige projecten van de Vlaamse galeries in Barcelona, namelijk La sala de paper (Fabiaan van Severen), KUNST (projecte On Line) en Radio del año (Angel Vergara) zijn vooraan in het werkboek opgenomen.
Het werkboek On Line - info is een ringmapje met verschillende bladeren per kunstenaar
boek