De eerste groep van Sint-Martens-Latem : 1899 - 1914. - Mertens, Phil (s.l. : Koninklijke Academie voor Wetenschappen, Letteren en Schone Kunsten van België, 1988)
Van den Abeele ; Minne ; De Saedeleer ; Van de Woestijne ; Servaes
De eerste groep van Sint-Martens-Latem 1899-1914, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel, 28 oktober - 31 decemner 1988
boek