Jean-François Millet : Zaaier van de moderne kunst - Kelly, Simon; van Dijk, Maite; Bakker, Nienke; Yoder, Abigail (Bussum : Uitgeverij THOTH, 2019)
In deze publicatie wordt Millets oeuvre in de context van kunstenaars die hij inspireerde geplaatst, onder wie : van Gogh, Vincent ; Monet, Claude ; Segantini, Giovanni ; Homer, Winslow ; Modersohn-Becker, Paula ; Malevich, Kazimir ; Munch, Edvard ; Dalí, Salvador
Jean-François Millet, Zaaier van de moderne kunst, Van Gogh Museum, Amsterdam, 4 oktober 2019 - 12 januari 2020, Saint Louis Art Museum, St. Louis, 16 februari 2020 - 17 mei 2020
boek
Keywords: Millet, Jean-François