Van Quinten Metsijs tot Peter Paul Rubens : Meesterwerken uit het Koninklijk Museum terug in de Kathedraal - Fabri, Ria; Aerts, Willem; Binst, Stef; Baisier, Claire; Demunck, Bert; Gielis, Marcel; Grieten, Stefaan; Hendrikman, Lars; Herremans, Valérie; Huvenne, Paul; Manderyck, Madeleine; Martens, Maximiliaan; et al. (s.l. : De Kathedraal vzw, 2009)
van Orley, Barend ; Floris, Frans ; van Elburcht, Hans ; Francken, Frans II ; Francken, Ambrosius ; van Veen, Otto ; de Vos, Maerten ; van Noort, Adam ; Wolffort, Artus ; van Balen, Hendrik
Reunie - Van Quinten Metsijs tot Peter Paul Rubens, Meesterwerken uit het Koninklijk Museum terug in de Kathedraal, Onze-Lieve-Vrouwekathedraal Antwerpen, Antwerpen, van 5 juni tot en met 15 november 2009
boek
Keywords: Metsijs, Quinten; Rubens, Peter Paul