Johan van der Keuken : De kunst waarvan ik het meest houd - Donker, Birgit; Gierstberg, Frits; Hertzberger, Herman; van der Keuken, Johan; Lucebert; Tomasi, Aglaya (s.l. : Lecturis, 2022)
Andriesse, Emmy ; Botman, Machiel ; Alvarez Bravo, Manuel ; Cartier-Bresson, Henri ; van Denderen, Ad ; Divendal, Leo ; van der Elsken, Ed ; Erken, Leo ; Groebli, René ; Klein, William ; van Lohuizen, Kadir ; Posthuma de Boer, Eddy ; Wessing, Koen
Johan van der Keuken: De kunst waarvan ik het meest houd, Nederlands Fotomuseum, Rotterdam, van 7 oktober 2022 t/m 5 februari 2023
boek
Keywords: van der Keuken, Johan