Wafae Ahalouch : Het is niet wat het is. - Demeester, Ann; Staes, Jeroen; Dijkstra, Florette (Breda : Club Solo, 2019)
Téllez, Javier
Catalogus met werken van Wafae Ahalouch, in de catalogus ook werk van Javier Téllez (Oedipus Marshal 2006, videoprojectie, S.M.A.K., Gent)
Wafae Ahalouch, Club Solo, Breda, 17 ovember - 22 december 2019
boek
Keywords: Ahalouch, Wafae