Hollandse zelfportretten uit de Gouden Eeuw - van Suchtelen, Ariane (Den Haag : Mauritshuis, 2015)
Bailly, David ; Bisschop, Cornelis ; Bol, Ferdinand ; ter Borch, Gerard ; ter Borch, Moses ; Delff, Jacob Willemsz ; Dou, Gerrit ; Dujardin, Karel ; Fabritius, Carel ; van Hoogstraten, Samuel ; Leyster, Judith ; Molenaer, Jan Miense ; van Mierevelt, Michiel et al.
Hollandse zelfportretten - Selfies uit de Gouden Eeuw, Mauritshuis, Den Haag, 8 oktober 2015 t/m 3 januari 2016
boek