Vincent van Gogh in zijn Hollandse jaren : Kijk op stad en land door Van Gogh en zijn tijdgenoten 1870/1890 - Pollock, Griselda (Amsterdam : Rijksmuseum Vincent van Gogh, 1980)
de Bock, Théophile E. ; Bosboom, Johannes ; Breitner, George H. ; Gabriël, Paul J.C. ; Israels, Jozef ; van der Maaten, Jan ; Maris, Jacob H. ; Mauve, anton ; Mesdag, Hendrik W. ; van Rappard, Anton G. ; Robertson, Suze ; Roelofs, Willem et al.
Vincent van Gogh in zijn Hollandse jaren : Kijk op stad en land door Van Gogh en zijn tijdgenoten 1870/1890, Rijksmuseum Vincent van Gogh, Amsterdam, 13 december 1980 - 22 maart 1981
boek
Keywords: van Gogh, Vincent