Connect : handleiding - Beheydt, Tamara; De Mey, Louis; Decaesstecker, Eva (Antwerpen : Lokaal 01, 2016)
Westphal, Sarah ; Bayram, Meryem ; CARL ; Venrooy, Esther & Demeulenaere, Hans ; Vande Veire Maud & Thijs, Derk ; Houben, Hedwig ; Mackay, Fiona ; Terlinden, Christophe ; Van Hoorebeke, Ada ; Van de velde, Rinus ; Alberts, Michiel et al.
Deze publicatie is geen gebruikelijke handleiding. Eerder spoort het de lezer aan om zelf op verkenning te gaan, om indrukken en betekenissen te assembleren en te combineren. (Kaft van boek)
Poster : Peter Fengler - Viele Arten + CD : Annabel Lange
boek