Painters of the American West : Selections from The Anschutz Collection - Taylor, Joshua C. (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, 1981)
Adams, Kenneth Miller ; Balink, Henry C. ; Baumann, Gustave ; Bellows, George ; Beringhaus, Oscar E. ; Bierstast, Albert ; Bisttram, Emil ; Black, Laverne Nelson ; Blakelock, Ralph ; Blumenschein, Ernest L. ; Bodmer, Karl ; Borg, Carl Oscar ; Bromley, Valentine ; Browere, Albertus Del Orient et al.
Painters of the American West : Selections from The Anschutz Collection, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel, 15.05.1981 - 28.06.1981
boek