gegeven beeld : 6 eindexamenstudenten fotografie - 48 pagina's - 29 beelden. - Ruys, Christoph; Elias, Willem (Gent : Chantal De Smet, 1995)
Cant, Gert ; Dirckx, Wim ; Geenen, Kristien ; Logghe, Yves ; de Preeuw, Kitty ; Ruys, Christoph
Dit boek werd gerealiseerd in mei 1995 in het kader van het eindexamen fotografie en grafische realisaties, aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Gent
boek