L'arte artigianale e l'ecologia. - Valcke, Johan (Brussel : VIZO, 1992)
Doclo, Violette ; Gyselbrecht, Martine ; Mees, Marie ; Rondelez, Katrien ; Designstudio Dyllis (Van Achter, Resy) ; Scriabin (Vermeire, Lieve) ; Berger, Huub ; Dewulf, Koenraad ; Studio Linja (Supply, Marc, Lahtua, Anneli) ; De Elf (Reuvis, Ick, Hoeben, El, Vanhulst, Iggy) ; Verroken, Andre
XVIIIe Triënnale van Milaan, paviljoen van de Vlaamse Gemeenschap, Dienst Kunstambacht, 6 februari - 5 mei 1992
boek