Henry Van de Velde prijzen 1998 : Loopbaan - Jong talent - Beste product - Bedrijf. - Valcke, Johan; De Smedt, Klara; Oosterlinck, Christian; Vranken, Inge (Brussel : VIZO, Dienst Vormgeving, 1998)
Stockmans, Piet ; De Decker, Hilde ; van Zijst, Jan-Willem ; Spijker Trading cvba
Prijzen Henry Van de Velde 1998, Galerie van het VIZO, Brussel, 19 maart tot en met 30 april 1999
boek