Henry Van de Velde Prijzen 2001 : Loopbaan - Jong Talent - Bedrijf - Beste Product. - Valcke, Johan; Oosterlinck, Christian; Vranken, Inge (Brussel : VIZO, Dienst Vormgeving, 2001)
Bataille, Claire ; Ibens, Paul ; Quinze & Milan
Henry Van de Velde Prijzen 2001, Galerie VIZO, Brussel, 13 september tot 10 november 2001
boek