Sidmar 1962-2002 : veertig jaar staalproductie in Vlaanderen. - Buyst, Erik; Soete, Antoon; Verhoosel, Hans (Tielt : Lannoo, 2002)
Historisch overzicht en economische achtergronden. - I: De productie-eenheid Sidmar van tekentafel tot eerste productiejaren (1962-1973). - II: De moeilijkste crisisjaren (1974-1986). - III: Sidmar 1987 - tot op heden: creatie van een internationale en gediversifieerde staalgroep. - Epiloog: Sidmar en Arcelor.
boek
Keywords: 669.14 -- staalnijverheid -- sidérurgie