Vanop de eerste rij : van multicultuur naar superdiversiteit : dertig jaar samenleven door de ogen van VOEM. - De Gendt, Tina; Creve, Piet; Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis Gent (Gent : Amsab-ISG, 2019)
VOEM, de Vereniging voor Ontwikkeling en Emancipatie van Moslims, bestaat 30 jaar. Historica Tina De Gendt schreef een atypisch verjaardagboek. Amsab-ISG schreef een stuk mee en gaf het boek samen met VOEM uit.
boek